Heel veel zonneschijn, een nieuwe speeltuin en Afr
Blijf op de hoogte en volg Yfke Terpstra
10 November 2012 | Guinea, Conakry
Twee weken geleden aangekomen in Conakry Afrika. En gisteren zag ik voor het eerst de Africa Mercy in het echt. En was heel blij hier te zijn.
Ik slaap in een zes persoons kamer en ik ben gezegend met een stapelbed en ik slaap beneden. Wat heel bijzonder is want meestal moet degene die niet langer dan een jaar is het bovenste bed krijgen.
Het meisje dat boven mij slaapt is Hanna en komt ook uit Nederland. Er zijn veel nederlanders op het schip. En ook een paar friesen wat heel leuk is.
De afgelopen twee weken hebben we heel wat kunnen betekenen voor een klein gedeelte van de Conakry.
We zijn begonnen
10 November 2012 - 15:09
Familie Vlieg:
Hey fanke,
super dat je het zo fijn heb we wensen jou en de bemanning maar natuurlijk ook de mensen die jullie helpen
Gods liefde en wijsheid toe
liefs van ons drietjes -
10 November 2012 - 15:45
Annemiek:
Hey Yfke,
Wat goed dat je nu aan boord bent, was eerst wel een hele voorbereiding!
Maar daar kun je dan nu je voordeel mee doen.
Wat mooi om nederlanders en friezen bij je te hebben, lekker es efkes frysk prate.
En dan nu het echte werk waar je voor gekomen bent.
Ik hoop dat je voor velen een zegen mag zijn.
Leafs en blessings Annemiek
10 November 2012 - 17:57
Anoesjka Braaksma:
He lieverd!
Gefeliciteerd je bent aan boord!!
Wat zal je blij zijn dat het nu zover is....
Wat mooi voor je dat je een nederlandse vrouw op je kamer hebt, dat praat wel zo gemakkelijk voor je.
Ben heel benieuwd wat je allemaal gaat beleven daar.
En ook hoe het er uit ziet....
Geniet ervan ik denk aan je en blijf bidden:)
Dikke zoen van Anoesjka